Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Επιστολή της κας Κακάρογλου

Αγαπητοί γονείς ,
Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο διδάσκω  τα  τελευταία χρόνια με μεγάλη  επιτυχία. Αφορά ένα σεμινάριο Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα που καλύπτει θέματα που απασχολούν καθημερινά τους σύγχρονους γονείς, ανεξάρτητα από την ηλικία των παιδιών τους. Το σεμινάριο διαρκεί περίπου 24 ώρες και αποτελείται από 8 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.
 Στόχος του σεμιναρίου είναι να δημιουργήσει οικογένειες πιο ισορροπημένες και αρμονικές  προσφέροντας γνώσεις και δεξιότητες επικοινωνίας που θα σας βοηθήσουν να αναθρέψετε υπεύθυνα, ανεξάρτητα και χαρούμενα παιδιά αλλά και να καλλιεργήσετε σχέσεις αλληλοσεβασμού και ειλικρίνειας.
Εάν σας ενδιαφέρει παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου για συνάντηση όπου θα έχουμε τη δυνατότητα παρουσίασης του προγράμματος.

Το Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 15 ετών. Η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας στοχεύει στην αντιστάθμιση της αγωνίας για το αβέβαιο επαγγελματικό αύριο στον κόσμο των ραγδαίων αλλαγών που ζούμε. Αποστολή του Συμβούλου είναι η στήριξη και ενημέρωση του εφήβου προκειμένου να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση και τα μέσα που χρειάζονται, ώστε να μπορεί να θέτει και να πραγματοποιεί ρεαλιστικούς στόχους στη ζωή του.   
Το Πρόγραμμα βασίζεται στη συνειδητοποίηση των ιδιαίτερων ατομικών χαρακτηριστικών τους και τους βοηθά να κατανοήσουν τις πραγματικές τους κλίσεις και τα βαθύτερα ενδιαφέροντά τους, υποστηρίζοντας έτσι τους έφηβους στην επιλογή κατεύθυνσης και επαγγέλματος.
Η διαδικασία αποτελείται από:
  • Το διαγνωστικό μέρος, που περιλαμβάνει την αρχική συνέντευξη με τον ενδιαφερόμενο διάρκειας 1 ώρας και τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων/τέστ που διαρκεί 5 περίπου ώρες
  • Την παράδοση των αποτελεσμάτων, σε συνδυασμό με οικογενειακή συμβουλευτική, που διαρκεί 1 ώρα. Η Σύμβουλος θα εξηγήσει τα περιεχόμενα της έκθεσης στους γονείς και το παιδί, δίνοντας έμφαση στην προσωπικότητα, τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντά του.
Η Σύμβουλος τελείωσε  σπουδές Ψυχολογίας στην Αγγλία. Ειδικεύθηκε στην κλινική ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του προγράμματος ΕΑΓ, από το Gordon Training Institute.  Έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.  Εργάζεται με παιδιά και ενήλικες. Στο γραφείο της παρέχει ατομικές ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες, συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού,  συμβουλευτική ζεύγους και γονέων.

Κακάρογλου Άντζελα  
 Ψυχολόγος
Μιχαλακοπούλου 4  115 28 Αθήνα
Τηλ.: 2107212927  6940775939

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου