Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ενημέρωση γονέων της 5-10-2011

Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση των γονέων στη χθεσινοβραδυνή Συνεδρίαση του Δ.Σ., οι οποίοι και ενημερώθηκαν από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, Δημοτική Σύμβουλο, κα Πανουσοπούλου και τη Δ/ντρια του Σχολείου κα Βελησσαρίου για θέματα της αρμοδιότητάς των. Αποφασίσθηκε η δρομολόγηση προς επίλυση θεμάτων που απασχολούν τη σχολική μας κοινότητα, στα πλαίσια της νομιμότητας και διαφάνειας σε όσο το δυνατόν ταχύτερο χρόνο.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας παρακαλεί για την ενεργό συμμετοχή όλων των γονέων και κηδεμόνων σε όλες τις δράσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας.
Για το σκοπό αυτό, μεταξύ άλλων, συνιστάται η αλληλο- ενημέρωση μας (με ανταλλαγή ηλεκτρονικών πληροφοριών και σχολίων), η προσφορά έργου (ανάλογα με τις επαγγελματικές δυνατότητες/δεξιότητες του καθενός), η οικονομική υποστήριξη της μικρής ετήσιας συνδρομής, των 15 ευρώ ανά οικογένεια κ.λπ. 
Το Δ.Σ. στα πλαίσια της διαφάνειας και ενημέρωσης σύντομα θα αναρτήσει την κατάσταση των ταμειακώς ενήμερων μελών του, το αποθεματικό του και τα έξοδα κατά περίπτωση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου