Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Συμμετοχή γονέων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προσπαθεί, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να επικουρεί τη Δ/νση του Σχολείου στην καλυτέρευση των συνθηκών εκπαίδευσης και διαβίωσης των παιδιών μας.
Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε όλους αρωγούς. Από το ελάχιστο της καταβολής της ετήσιας συνδρομής, που ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ ανά οικογένεια, μέχρι τη συμμετοχή σας στις διάφορες δράσεις και στην κατάθεση απόψεων και προτάσεων.
Ήδη, μέχρι στιγμής, 103 γονείς είναι κοινωνοί της ηλεκτρονικής μας πληροφόρησης. Παρακαλείστε να παροτρύνετε και άλλους φίλους γονείς που γνωρίζετε ότι έχουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και δεν είναι ακόμη στη λίστα αποδεκτών, να μας στείλουν τα στοιχεία τους. 
Από το  blog και την ιστοσελίδα μας μπορείτε να έχετε πληροφόρηση για τα συμβαίνοντα στο σχολείο μας και να κάνετε τις παρεμβάσεις σας με άρθρα ή σχόλια.
Στα πλαίσια απόλυτης διαφάνειας, στο Blog έχουμε ιδιαίτερη σελίδα με τα Οικονομικά του Συλλόγου. Αν κάποιος έχει καταθέσει τη συνδρομή του και δεν δει το όνομά του, παρακαλείται να μας ενημερώσει για να το διορθώσουμε.
Επί τη ευκαιρία, σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στη γιορτή του σχολείου, μέλη του Δ.Σ. θα παρευρίσκονται στην είσοδο για να διευκολύνουν όσους δεν έχουν καταβάλει ακόμη τη συνδρομή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου