Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

Σχετικά με τις ακαθαρσίες από σκυλιά στον πεζόδρομο του σχολείου, μίλησα με την αντιδήμαρχο Ελευθερία Παπαδοπούλου- που είναι και κτηνίατρος – και μου είπε ότι ετοι-μάζονται ενημερωτικές πινακίδες για τους

 ΄΄φιλόζωους΄΄αλλά άγνωστο πότε θα είναι έτοιμες γιατί υπάρχουν άλλες πιο επείγουσες προτεραιότητες! Για θειάφι που λένε μερικοί ότι διώχνει τα ζώα, μου είπε: ΄΄επουδενί γιατί πέρα των άλλων, πέφτει μια καραμέλα από το παιδί στο δρόμο,την πιάνει,τη βάζει στο στόμα του…κλπ΄΄.
Σχετικά με τον φωτισμό του πεζόδρομου που της είπα ότι εκκρεμεί τουλάχιστον 3 χρόνια με αμέτρητες υπενθυμίσεις από εμάς, κράτησε σημειώσεις και είπε ότι θα το προωθήσει. Αμήν!
Σχετικά με τα λεφτά των σχολείων για τις επισκευές,κάπου 140000€ , μού είπε: ΄΄ναι τα λεφτά υπάρχουν αλλά είναι μπλοκαρισμένα γιατί πρέπει να δώσει την άδεια ο …διατάκτης΄΄ και …πράσινα γραφειοκρατικά άλογα!!! Πότε άραγε;
Ισχυρίζεται γενικά ότι ο Δήμος κάνει ότι μπορεί αλλά υπάρχει ένα χάος με τις χρηματο-δοτήσεις ,τις αρμοδιότητες κλπ.
Για παράδειγμα το μεσαίο δενδροφυτευμένο διάζωμα της Μεσογείων που …σφύζει από σκουπίδια, είναι αρμοδιότητας ΥΠΕΧΩΔΕ να το καθαρίσει!!
Πάντως νομίζω ότι κι ο Δήμος θέλει συνεχή πίεση κι από πολλές πλευρές.

Κ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου