Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Από τη Συνεδρίαση του ΔΣ, της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2011

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2011 συζητήθηκαν επιγραμματικά τα παρακάτω θέματα, όπως τα κατέγραψαν οι κυρίες Χαρά Κατελάνου και Ευαγγελία Κοντού :

1. Σχετικά με την τοποθέτηση του θερμοθάλαμου για τις ανάγκες του Ολοήμερου, ανέλαβε ο κος Γαλανόπουλος να συνεχίσει τις ενέργειες τοποθέτησής του σε συνεννόηση με την Διευθύντρια.
2. Για την καθαριότητα των χώρων έξω από το σχολείο, από τα κόπρανα των σκύλων, ανέλαβε ο κος Μάνεσης να έρθει σε επικοινωνία με την Φιλοζωϊκή εταιρεία αλλά και τον Δήμο για την τοποθέτηση πινακίδων, ώστε να μην φέρνουν οι κάτοικοι της περιοχής τα σκυλιά να αφοδεύουν στον πεζόδρομο και τα παρτέρια του σχολείου.
3. Για τις ετήσιες αναμνηστικές φωτογραφίες και άλμπουμ των μαθητών, ανέλαβαν ο κ. Μάνεσης, ο κ. Αθουσάκης  και η κα. Μουρική (εντός 15μερου)  να επικοινωνήσουν και να δουν δείγματα και προσφορές από τις φωτογράφους (όπως την περσινή, τη μητέρα μαθητή κ.ά.) προκειμένου να γίνει η επιλογή και προχωρήσει ο σύλλογος στην επόμενη φάση.
4. Σχετικά με το πρόγραμμα της ΕΨΥΠΕ για την καταπολέμηση της βίας στο σχολείο, ανέλαβε η κα Κατελάνου μαζί με την κα. Εβίτα   Τσάκαλη,  Παιδοψυχολόγο,   τη μελλοντική ένταξη του σχολείου στην επόμενη φάση υλοποίησης του προγράμματος εφόσον το αποφασίσει ο Σύλλογος Διδασκόντων, αλλά και για τη δυνατότητα πραγματοποίησης (μετά τα Χριστούγεννα μας είπαν από την ΕΨΥΠΕ) μιας ενημερωτικής εκδήλωσης στο σχολείο για τα παιδιά.
5. Επίσης συζητήθηκε να διερευνηθεί η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο σχολείο,  όπως η παρουσίαση βιβλίου από Συγγραφέα, η πρόσκληση σε κάποιον μουσικό - συνθέτη, ή Ολυμπιονίκη κλπ,  να μιλήσει στα παιδιά, η διοργάνωση Bazaar και η ζωγραφική σε τοίχους του σχολείου από τα παιδιά.
6. Τέλος αποφασίστηκε να αποσταλεί στο Υπουργείο Παιδείας επιστολή για το θέμα της Τραπεζοκόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου